Gratis levering  ved køb over 599 kr.

Gratis levering ved køb over 599 kr.

Lynhurtig levering: 1 - 2 hverdage

Lynhurtig levering: 1 - 2 hverdage

Sikker betaling + 14 dages returret

Sikker betaling + 14 dages returret

Vi glæder os hvert år utrolig meget til fastelavn, fordi det er sæsonen som vi bruger utrolig meget tid og kræfter på at forberede os til. Vi skal have fyldt lageret op med fastelavnstønder, som skal sendes ud til alle vores herlige kunder. Vi er klar til fastelavn 2019, og vi håber at i også er!

Nyheder til fastelavn 2019

Vi har nogle nyheder som vi har glædet os til at dele med jer. Vi har i år fået forstærket alle vores fastelavnskøller, da der var nogle få episoder med knækkede køller sidste sæon. Dette er der nu styr på, og vores køller kan nu helt sikkert holde til at give fastelavnstønden en ordentlig omgang tæsk!

Vi har fået optimeret vores lager og pakkestationer, så vi nu kan håndtere jeres ordrer lyn-hurtigt. Det betyder at vi leverer fra dag til dag, og 98% af alle bestilte fastelavnstønder er fremme dagen efter bestillingen, hvis ordren er lavet inden kl. 10:00.

Alle vores tønder er naturligvis af samme høje kvalitet, og vi har fyldt vores store lager helt op, så vi med garanti ikke løber tør.

Køb en fastelavnstønde – klik her

Datoen for fastelavn

Som de fleste nok er klar over, så falder fastelavn hvert år på forskellige datoer. I år falder fastelavn sent og den officielle dato for 2019 er søndag 3. marts.

Det betyder at man har lidt længere tid til at planlægge fastelavnsfesten og få gjort sine fastelavnsindkøb. Helt præcist får man faktisk 20 dage ekstra i 2019 sammenlignet med 2018 hvor vi fejrede fastelavn d. 11 februar.

  • Oct 21, 2018
  • Kategori: fastelavn
  • Kommentarer: 0
Giv en kommentar