Gratis levering  ved køb over 599 kr.

Gratis levering ved køb over 599 kr.

Lynhurtig levering: 1 - 2 hverdage

Lynhurtig levering: 1 - 2 hverdage

Sikker betaling + 14 dages returret

Sikker betaling + 14 dages returret

Så er det snart fastelavn 2018, og vi har glædet os hele året! Det lyder måske som en mærkelig ting at se frem til, da det typisk er børn og pædagoger, som glæder sig til fastelavn. Der er dog en rigtig god grund til, hvorfor vi går og glæder os til fastelavn.

fastelavn 2018

Vi arbejder med fastelavn hele året rundt

Fastelavnsdatoen lander altid på en søndag, og bliver normalt fejret dagen efter om mandagen i børnehaverne, skolerne og mange andre steder, hvor man af gode grunde ikke kan fejre det om søndagen. Hele fastelavnsræset er derfor overstået på meget få dage, og de mange fastelavnsfester bliver afholdt i løbet af søndagen og mandagen.

Det er dog en lidt større opgave at producere de mange fastelavnstønder, som skal bruges overalt i Danmark. Det tager faktisk hele året. Så snart alle vores tønder, køller og andre fastelavnsartikler er sendt ud af huset, begynder vi igen at gøre klar til næste fastelavn. Vi kan godt lide at være i god tid, så jo hurtigere vi kan komme i gang med at fylde lagret op til næste fastelavn, jo bedre.

Det er måske lidt svært at forstå at vi arbejder med fastelavn hele året rundt, men vi laver trods alt et sted mellem 25.000 og 30.000 tønder hvert eneste år.

Vores udvalg af fastelavnsartikler

Igennem årene har vi forsøgt at udvide sortimentet med alt det vi synes hører til en god fastelavnsfest. Især har vi haft fokus på at udvide udvalget af fastelavnstønder, så der findes en tønde til enhver aldersgruppe, og ethvert arrangement.
Vores nyeste produkt er den ekstra forstærkede fastelavnstønde, som er en tønde til meget store og specielle arrangementer. Vi har eksempelvis haft fitnesscentrer, løbeklubber og butikker, som alle har brugt denne meget robuste tønde til konkurrencer, som har varet flere dage.

Vi er utrolig stolte over vores udvalg af fastelavnstønder, da vi i mange år har arbejdet, for at nå dertil hvor vi er i dag. Vi har gjort vores bedste for at producere produkter af højeste kvalitet, men på samme tid til priser, hvor alle enhver kan være med. Især er vores fastelavnstønde tilbud blevet meget populær. Vi har samlet alt man skal bruge til at slå katten af tønden i et tilbud til under 200 kr.

Fastelavnsartikler til engros og private

På grund af vores store lagerkapacitet af både fastelavnsartikler og fastelavnstønder, kan vi hjælpe både store engroskunder med mange hundrede tønder, og de private husstande som kun skal bruge en tønde eller to.

Er man en stor eller mindre virksomhed, med spørgsmål eller forespørgsler, er man meget velkommen til at kontakte os på enten e-mail eller telefon. Vi anbefaler at man er ude i god tid, når man bestiller ind til sit lager eller sin fastelavnsfest.

Fastelavn 2018 dato

Datoen for fastelavn 2018 er den 11. februar. Datoen varierer hvert år og kan ligge mellem den 1. februar og den 7. marts.

Vi håber alle får en rigtig god fastelavn, og husk nu at passe på hinanden når i slår katten af tønden, så vi undgår uheld.

  • Dec 19, 2017
  • Kategori: fastelavn
  • Kommentarer: 0
Giv en kommentar